Graag vertellen u wat meer over ons kantoor!

Wat is onze werkwijze

Esther Witteman, pensioenspecialist en eigenaresse van 100% Pensioen & Advies adviseert en begeleidt werkgevers naar een passende pensioenregeling voor hun werknemers. “Communicatie is daarin belangrijk”, vertelt Esther. “Pensioen wordt steeds meer de verantwoordelijkheid van werknemers. Daarom is het belangrijk dat zij inzicht hebben in hun pensioen. Ik geef op een eenvoudige en transparante manier deelnemers inzicht in de hoogte van hun pensioen.”

Dat is goed voor de werknemers, maar ook voor de werkgever. “Werkgevers ondernemen veel in het kader van vitaliteit om verzuim, uitval of arbeidsongeschiktheid te voorkomen”, gaat Esther verder. “Inzicht in je pensioen geeft (financiële) rust. Zorg dat werknemers de juiste keuzes hierin kunnen maken.

Volgens Esther is het inschakelen van een pensioenexpert een logische stap. “In feite nemen wij de pensioenafdeling over en regelen alle zaken omtrent het pensioen beter, sneller en goedkoper. Wij besparen onze klanten tijd en geld zodat zij zich weer kunnen richten op hun core business.”

Als gevolg van het pensioenakkoord gaat het pensioenstelstel er anders uitzien. Esther: “Ben je als werkgever benieuw wat de gevolgen voor jouw pensioenregeling zijn; ik breng ze graag voor je in kaart.”

Persoonlijk advies over uw pensioenregeling is alleen mogelijk met een partner die u kent. Wij willen u dus graag leren kennen omdat persoonlijk advies hét uitgangspunt van onze organisatie is. 100% Pensioen & Advies is een financieel adviesbureau met de focus op klantbelang.

Wij geloven dat een persoonlijke samenwerking de sleutel is tot een zorgeloze toekomst met de juiste verzekeringen en adviezen. Daar beginnen we het liefst zo vroeg mogelijk mee. Bent u benieuwd naar wat wij voor uw toekomst kunnen betekenen?

100% Pensioen & Advies richt zich uitsluitend op pensioenvoorzieningen voor de werkgever, werknemer en ondernemers. Daarbij houden wij onder meer rekening met de feitelijke situatie, de wensen en behoeften, de financiële mogelijkheden en – uiteraard – het wettelijke kader.

Ons adviestraject is in vijf stappen te verdelen:

1. Inventarisatie
2. Analyse
3. Advies
4. Inkoopbegeleiding
5. Implementatie

Beheerwerkzaamheden door 100% Pensioen & Advies vinden plaats op basis van een Service Level Agreement.

100% Pensioen & Advies verricht haar werkzaamheden uitsluitend op declaratiebasis. In de meeste gevallen is dat de door ons bestede tijd maal een uurtarief.